Meniu Închide

Psih. Geta Huțanu

Cauți un psihoterapeut? Bine ai venit!

Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că îți dorești să faci o schimbare în viața ta și să găsești ajutorul potrivit pentru a face asta. Îți scriu aceste rânduri ca un om care a trecut prin momente dificile și care știe cât de greu poate fi să lupți singur împotriva propriilor gânduri și sentimente.

Dar nu trebuie să lupți singur. Împărtășirea gândurilor și sentimentelor tale cu un profesionist poate face o diferență enormă. Îți poate oferi o perspectivă nouă și te poate ajuta să găsești soluții la problemele tale. În plus, te poate ajuta să descoperi și să îți folosești propriile resurse interioare pentru a depăși obstacolele și a te bucura mai mult de viață.

Sunt aici să te ascult, să te susțin și să îți ofer spațiul și timpul necesare pentru a-ți împărtăși gândurile și sentimentele. Sună-mă și voi fi alături de tine în această călătorie.

Despre mine

Psihoterapeut autonom, absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației (Universitatea Spiru Haret) și formare 2 ani în Psihoterapie copil, cuplu și familie (Centrul de Formare si Terapie pentru Copil, Cuplu si Familie).

Povestea mea se poate rezuma la o frază pe care o spun mereu: când îți dorești cu adevărat ceva, fă un pas, oricât de mic în acea direcție. Cumva, lucrurile în jur încep să se întâmple pentru ca dorința să se îndeplinească.

Am lucrat în multe domenii, toate implicând comunicarea cu alte persoane. A fost un moment în care am știut exact că vreau să devin psihoterapeut. Dar în acel moment părea ceva irealizabil.

Astăzi, după 10 ani, sunt psihoterapeut autonom, specializare psihoterapie copil, cuplu, familie.

Nu pot să spun că a fost un drum greu sau ușor, ce pot să spun e că a fost un drum extraordinar de frumos și că m-am bucurat de fiecare pas.

Astăzi, sunt aici să vă fiu alături pe propriile drumuri, atunci când simțiți că aveți nevoie de ajutor.

Studii, cursuri, workshop-uri, conferințe:

2019 – Intervenții narative în lucrul cu copiii (Carmen Dumitrescu);

2019 – Atestat de liberă practică în specialitatea psihoterapie familială – cod 22972;

2017 – 2018 – Conferința Internațională Autism București – IACB – organizare și participare;

2018 – Terapie și integrare senzorială la copilul cu autism (Ramona Stanciu);

2017 – Abordarea copilului cu autism și a familiei sale în procesul terapiei pe termen lung (Dr. Victoria Slonims);

2016 – Tehnici de analiză comportamentală aplicată în tulburările de spectru autist (Daniela Gavankar);

2016 – Picture Exchange Communication System – PECS (Lili Covaci);

2016 – 2018 – Formare în Psihoterapie familială, nivel practicant în supervizare (520 ore modul teoretic și 150 ore dezvoltare personală);

2013 – 2016 – Facultatea de Psihologie și Științele Educației (Universitatea Spiru Haret);

2013 – Metode specifice în stimularea și corectarea limbajului la preșcolari (Ana Hodea).