Meniu Închide

Prețuri/Oferte

Prețuri ședințe cabinet/ online:

  • Psihoterapie individuală (ședințe 50 min.) – 200 lei

  • Psihoterapie de cuplu sau familie (ședințe 50/ 75 min.)  – 200/ 280 lei

  • Știu că viața poate fi imprevizibilă și că, uneori, problemele personale sau evenimentele neașteptate pot interveni în programul tău. Cu toate acestea, trebuie să îți aduc la cunoștință că orice ședință la care lipsești trebuie plătită. Această politică este necesară pentru a menține continuitatea și calitatea serviciilor de terapie pe care le ofer.

    Înțeleg că absențele pot avea motive conștiente sau inconștiente și că pot exista beneficii ale acestora. Cu toate acestea, consider că este important să evaluăm împreună aceste motive și beneficii pentru a putea avea o abordare coerentă și eficientă în cadrul terapiei tale.

    Să îți explic puțin de ce această politică este importantă. Ea se bazează pe teoria funcționării aparatului psihic, care arată că continuitatea terapeutică, spațiul, timpul și relația terapeutică sunt esențiale în procesul de dezvoltare personală și schimbare. De asemenea, această politică asigură că există un spațiu dedicat doar pentru tine și că suntem cu adevărat împreună în procesul tău de transformare și îmbunătățire.

    Sper că poți înțelege importanța acestei politici și te rog să mă anunți din timp dacă nu poți participa la o ședință programată, astfel încât să putem ajusta programul și să ne asigurăm că terapia ta continuă să fie eficientă și benefică.

 
 
 
psihoterapie-geta-hutanu